fbpx

Coaching

Op weg met jezelf

Hoe vaak nemen we ons dezelfde dingen voor? ‘De volgende keer ga ik…’ ‘Dit jaar …’, ‘Nu echt…’ We werken hard aan onze doelen, maar soms merken we dat hard werken niet genoeg is. Dat we niet echt vooruit komen. Je weet niet hoe het anders kan, met het risico dat je nog harder je best gaat doen. Er is een andere route! Hoe fijn zou het zijn om te stoppen met hard te werken zoals je gewend bent en op een volstrekt andere manier aan de slag te gaan? Is het een quick-fix? Nee. Is het altijd eenvoudig? Nee. Verandert je perspectief? Met zekerheid.

Je voelt je happy en bereikt het meest als je je vrij kunt bewegen. Dat is eenvoudig gezegd, maar niet altijd zo gedaan.
Iedereen komt –op het werk of privé – wel eens in situaties waarin je niet datgene doet, datgene voelt of reageert zoals je eigenlijk zou willen. Het lukt je onvoldoende om je punt te maken, je ervaart wrijving tussen jou en anderen of je ervaart teveel stress in werk- of privé situaties. Een coach kan je helpen!

Met coaching van Pure ontdek je hoe je je kracht optimaal inzet en wat je belemmert om vanuit vrije autonomie te kunnen bewegen.

Gedurende je leven ontwikkel je patronen die behulpzaam voor je zijn, maar ook patronen die je niet helpen. Belemmerende patronen kunnen je remmen in je autonomie, waardoor je in bepaalde situaties minder of geen regie ervaart. Hierdoor verlopen situaties of gesprekken niet zoals je wenst. In ernstigere gevallen kunnen deze patronen leiden tot burn-out klachten of fysieke klachten.

Het ontstaan van deze patronen is doorgaans geen bewust proces. Deze zijn opgeslagen in je onderbewuste. Bij een coachtraject van Pure ga je op zoek naar deze onderliggende patronen. Dit doe je door gesprekken en korte praktische oefeningen om te ervaren hoe je je voelt. Door patronen eerst af te pellen naar de essentie krijg je inzicht. Hiermee gaan we verder aan de slag, zodat dit tot een wezenlijke en blijvende verandering kan leiden.

De mensen die je al voor zijn gegaan geven aan zich na een aantal coach-gesprekken echt anders te voelen.

De coaching vindt in principe plaats in de praktijkruimte van Pure in Enschede, maar in overleg is op locatie in Twente ook mogelijk. 

Wil je een stap zetten? Neem dan nu contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Je inschrijving is gelukt!

Je hebt je succesvol aangemeld voor mijn nieuwsbrief.
Vanaf nu blijf je op de hoogte van alles rondom Pure! 

Ellen

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke ervaring te geven op onze site, zoals beschreven in de privacyverklaring. Door deze melding te sluiten, verder te lezen op deze pagina, te navigeren op deze website of op een link te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.