fbpx

Over mij

Mensen en organisaties ondersteunen om dichter bij hun eigen essentie te komen en van hieruit de wereld tegemoet te treden. Dat geeft mij energie!

Mijn talent ligt in het ondersteunen van ont-wikkeling. Terug naar de kern. Vanuit de kern stappen zetten. Groeien.
Dit doe ik graag met mensen individueel, in teams én in organisaties.

Mijn persoonlijkheid? Analytisch, direct en sensitief. In mijn werk komen deze eigenschappen samen, door te handelen vanuit theoretische kaders onlosmakelijk verbonden met ervaring en intuïtie.

Lees verder onder de foto

Achtergrond Pure!

Wat gebeurt er tussen mensen? Hoe praten ze met elkaar, hoe gaan ze met elkaar om en ook wat wordt er niet uitgesproken of is niet direct zichtbaar? Als kind vond ik dit al interessant. De energie van dat wat niet uitgesproken wordt, maar wél grote impact heeft op de keuzes die mensen maken. Daarnaast het meer concrete niveau: voor welke taal, voor welk gedrag kiest een mens?

Gedurende mijn studies en loopbaan werd deze interesse verbreed doordat de focus ook kwam te liggen op gedrag in organisaties. Hoe gedragen mensen zich in organisatieverband?

Ik werkte in eerste instantie in de hulpverlening en de gehandicaptenzorg; eerst als gezinsbegeleider, later als manager en projectadviseur. In deze periode hield ik me bezig met organisatieprocessen, verandermanagement en wat het vraagt van mensen en organisaties om focus te krijgen of te houden op de kwaliteit van zorg en dienstverlening. Naast het werk in een organisatie begeleidde en coachte ik vanuit mijn bedrijf mensen met uiteenlopende vraagstukken, variërend van problemen met hun energiepeil, invloed op je eigen leven, of fysieke klachten. 

Eind 2018 heb ik de beslissing genomen om mijn eigen bedrijf verder te gaan ontwikkelen en in 2019 nam ik ontslag om me hier helemaal op te focussen. 

Sindsdien ziet mijn leven er anders uit: Ik kom bij veel verschillende organisaties, voor kleine en grote vragen, ondersteun hen in organisatieprocessen, geef trainingen en begeleid ik mensen op weg naar zichzelf. Altijd vanuit een systemische blik.

Ik krijg er veel energie van en kijk er naar uit je te ontmoeten!

Ellen

Ben je benieuwd naar mijn loopbaan en achtergrond?

Je inschrijving is gelukt!

Je hebt je succesvol aangemeld voor mijn nieuwsbrief.
Vanaf nu blijf je op de hoogte van alles rondom Pure! 

Ellen

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke ervaring te geven op onze site, zoals beschreven in de privacyverklaring. Door deze melding te sluiten, verder te lezen op deze pagina, te navigeren op deze website of op een link te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.