fbpx

Trainingen

Samen leiding nemen

Het team als een geoliede machine. Mensen die hart hebben voor het product waar ze samen aan werken, met passie voor het werk het beste uit zichzelf en elkaar naar boven halen om het optimale resultaat te bereiken. Met elkaar durven reflecteren op moeilijke zaken die het werk met zich meebrengt. Complimenteus zijn, maar ook kritisch. Hoe mooi is dat? Niet voor elk team komt deze fase van taakvolwassenheid vanzelf. De samenstelling van het team is gewijzigd, of er is wat veranderd in de aansturing van het team. Door de inzet van een teamtraining van Pure, ontwerpen we samen een training op maat, gericht op de bedoeling van je organisatie, om teams een stap verder te brengen. Ieder met zijn eigen verantwoordelijkheid en samen voor het geheel.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw team zijn? Neem dan contact op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Geen behoefte aan een training voor het hele team, maar wel voor een aantal van je medewerkers? Dan is de training ‘Leiding geven aan jezelf’ wellicht wat voor hen.

Je inschrijving is gelukt!

Je hebt je succesvol aangemeld voor mijn nieuwsbrief.
Vanaf nu blijf je op de hoogte van alles rondom Pure! 

Ellen

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke ervaring te geven op onze site, zoals beschreven in de privacyverklaring. Door deze melding te sluiten, verder te lezen op deze pagina, te navigeren op deze website of op een link te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.