fbpx

Advies

Een ander perspectief

Elke organisatie heeft soms behoefte aan een blik van buitenaf, behoefte aan een ander perspectief. Een sparringpartner voor een aantal reflectie momenten, of iemand die de organisatie een langere tijd komt ondersteunen, bijvoorbeeld om de organisatie voor te bereiden en/of te begeleiden bij veranderingen. Hoe vaak licht je je organisatie door, om hier van te leren en te reflecteren?   

Advies vanuit Pure richt zich op de essentie van de organisatie: wat is de oorsprong van jullie bestaansrecht? De organisatie wordt zodanig ondersteund dat alles ten dienste staat van dit doel. Het implementeren van de missie/visie van de organisatie staat centraal. Wellicht wil je advies over dit totale proces, vanaf het vormen van een visie tot implementatie, wellicht slechts bij een klein onderdeel, wat zich richt op één vraagstuk. Ik kijk zowel met een analytische als een systemische blik. Dat wil zeggen dat mijn blik gericht is op zowel de bovenstroom als de onderstroom. We onderzoeken samen wat er niet lekker loopt en wat de mogelijke oorzaken hiervan zijn. 

Ik denk graag mee. Door mijn ervaring kan ik gemakkelijk schakelen tussen het primair proces, management, staf en bestuur. Daarnaast ben ik in te zetten bij (complexe) HR-gerelateerde vraagstukken. 

Benieuwd wat Pure voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Je inschrijving is gelukt!

Je hebt je succesvol aangemeld voor mijn nieuwsbrief.
Vanaf nu blijf je op de hoogte van alles rondom Pure! 

Ellen

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke ervaring te geven op onze site, zoals beschreven in de privacyverklaring. Door deze melding te sluiten, verder te lezen op deze pagina, te navigeren op deze website of op een link te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.